Club Marma Hotel

Oda Tipleri

notes
Club Marma Hotel odalarına giriş saati 14.00'ten itibaren başlıyor. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00. Tesise, evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlı.

Aile odaları veya bazı özel odalar haricindeki odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

Tesislerde verilen Tam Pansiyon Plus konaklamalar, akşam yemeği ile başlar, konaklanan gece sayısı kadar akşam yemeğini içerir ve çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur.
Balayı paketinden yararlanmak isteyen çiftlerin, evlilik tarihinden itibaren bir ay içinde yapacakları konaklamalar için check-in sırasında evlilik cüzdanlarını göstermeleri gerekiyor.Konaklama yapılacak odanın, aile odası, süit oda (ve benzeri) gibi özel tip odalar olması halinde, konaklama yapacak misafirlerden herhangi birinin tesisten erken ayrılması halinde ücret iadesi yapılmıyor.

genel
Bodrum’un en berrak denizine sahip Karaincir Koyu’nda düz bir alan üzerine kurulu otel, misafirlerine muhteşem kumsal plajı, sığ ve incecik kumlu deniziyle keyifli bir tatil yaşatıyor.42 dönüm düz geniş bir arazi üzerinde birbirinden bağımsız 123 oda kapasiteye sahip Club Marma Hotel olarak %100 doluluğa ulaştığımızda bile sosyal mesafe kuralını doğal olarak sağlayabilmektedir.Özellikle müstakil ev tarzında ve araziye yayılmış olan bahçeli bungalowlar yani club odalarımız izole bir tatil planlayanlar için oldukça uygun olup, tercih ediliyor.Düz ve geniş bir alanda konumlanan tesisimizde, bungalow odalardan plaja buggy veya asansör gereksinimi olmadan saniyeler içinde yürüyerek ulaşabilme imkanı mevcuttur.170 m kumsal sahil şeridine sahip olma avantajı ile plajda şezlong mesafeleri gerekli aralığa sahip olup,Ayrıca siz misafirler konforu için plajımızda özel kullanımınıza sunulacak 20 adet pavilyonumuzla plajda bile aileniz için izole bir tatil sizi bekliyor olacak.Kumsal plajın devamında başlayan yaklaşık 10 dönüm düz çim alan dinlenme, güneşlenme ve aile aktiviteleriniz  için ideal bir alan olacaktır.Pandemi önlemleri kapsamında hijyen kural ve tedbirleri gereği; Bu yaz “Tam Pansiyon Plus” konsepti ile hizmet verecek olan tesisimizde yemeklerimiz açık büfe değil “set menü” olarak masaya servis edilmektedir.

Tesis, her yaşa ve her zevke hitap edecek spor ve canlı müzik, beach party, Latin geceleri ve Happy Hour gibi eğlence aktiviteleriyle keyif dolu bir tatil için gereken her şeyi sunuyor.

Yeme - İçme
Tam Pansiyon Plus konaklamarda; Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği dışında alınan hizmetler ücretli. Tesis genelinde tüm içecekler ücretli, su ise ücretsiz. Ana restoranda yemek esnasında alınan sıcak-soğuk alkolsüz içecekler, bira ve sofra şarabı ücretsiz.Minibar günlük iki adet su ve iki adet soda ile yenileniyor.

Hizmet Saatleri
07.30-10.00 Kahvaltı
10.00-11.00 Geç Kahvaltı
09.00-00.00 Snack Bar İçecek (Ücretli)
09.00-22.00 Pastane İçecek (Ücretli)
10.00-18.00 Snack Bar Yiyecek (Ücretli) 
11.00-18.00 Pastane Yiyecek (Ücretli)
12.30-14.30 Öğle Yemeği
17.00-18.00 Çay Saati (Kek, simit, tatlı ve tuzlu kurabiye) (Beach Snack Bar)
19.00-21.30 Akşam Yemeği
Oda Servisi 24 Saat - Ücretli

Plaj & Havuz
Denize sıfır konumdaki tesisin, 170 m uzunluğunda özel kumsal plajı bulunuyor. Güneş şemsiyeleri, şezlong, havlu plajda ve havuzda ücretsiz.

Konum
Akyarlar-Karaincir mevkiindeki tesis; Turgutreis merkeze 10 km, Bodrum merkeze 24 km ve Bodrum Milas Havalimanı'na 58 km mesafede yer alıyor.

Çocuk & Bebek
Tesiste farklı yaş gruplarındaki çocuk misafirler için eğlenceli aktivite olanakları bulunuyor. Yelken Kulübü, denizde trambolin ve tahterevalli, sahilde beyaz kum havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı (ana restoranda da mevcut), çocuk parkı ve çeşitli spor aktiviteleri gibi olanaklar ile tatil süresince minik misafirlere, eğlence dolu bir atmosfer sunuluyor.

Covid-19 Kapsamında Alınan Önlemler
• Tüm çalışanların kişisel hijyen ve sanitasyon standartları doğrultusunda temizlik şartlarına uymaları ve çalıştıkları bölüm için gerekli ekipmanları (maske, eldiven, siperlik vb.) kullanmaları zorunludur.
• Çalışanların işe geliş ve gidişlerinde kullandıkları transfer araçları her servis öncesi ve sonrasında dezenfekte edilmektedir. Çalışanlar transfer kullandıkları sırada koruyucu maske takmak zorundadır.
• Çalışanlar işbaşı yapmadan önce genel sağlık taramasından geçirilmektedir. Ayrıca dijital termometreler ile ateş ölçümleri yapılmaktadır. Ateşi yüksek ve hastalık ile ilgili bulgulara rastlanan çalışanlara işbaşı yaptırılmamaktadır. Kendisini iyi hissetmeyen çalışanların iş yerine gelmemeleri ve yapılacak işlemler konusunda talimat verilmiştir.
• Personel üniformaları sıklıkla değiştirilerek yıkanmaktadır. Tüm çalışanlar işbaşı yapmadan önce dezenfekte uygulamasından geçmektedir.
• Personel ortak kullanım alanlarında ve geri plandaki çalışma ünitelerinde yeterli sayıda dezenfeksiyon ünitesi mevcuttur. Her çalışan hangi departmanda görev yaparsa yapsın, ellerini dezenfekte etmekle beraber mutlaka her saatte bir ellerini yıkamak zorundadır.
• Kat hizmetleri, temizlik hizmetleri, yiyecek-içecek üretim alanlarında ve bulaşıkhane gibi geri plan alanlarda çalışanlar maske ve tek kullanımlık eldiven takmak zorundadır.
• Personel ve misafir ortak kullanım alanlarında pandemi ve hijyen protokolü bulunmakta ve bu alanlarda güvenli fiziki mesafe kuralı uygulanmaktadır.
• Her çalışan, misafirlerle ve de kendi aralarındaki ilişkilerinde güvenli fiziki mesafe kuralını bilmekte ve uygulamaktadır. Misafirle direkt ilişkide bulunan çalışanlar gerektiğinde maske ve siper kullanmaktadır.
• Tesisin olası durumlar için eylem planları mevcuttur.
• Personel kıyafetlerinin günlük temizliği ve hijyeni sağlanmaktadır.
• Tüm personele, yaşanan pandemiden korunma yöntemleri ve bulaşma şartları ile ilgili olarak uzman firma ve sağlık ekipleri tarafından gerekli eğitimler verilmekte ve devamlı tekrarlanmaktadır.
• Aynı vardiyada mümkün olduğunca aynı personelin çalıştırılmasına özen gösterilmektedir.
• Tesisteki misafir odaları, restoran, bar, genel mekanlar, toplantı odaları, mutfak alanları, personel kullanım alanları, ofisler ve depolar düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. Yapılan dezenfeksiyon işlemleri kayıt altına alınmaktadır. Ayrıca otel bünyesinde oluşturulan gezici dezenfeksiyon ekipleri de bu konuda çalışmalar yapmaktadır.
• Tesiste kimyasal temizlik ürünleri konusunda uluslararası bilinirlikleri olan Diversey firması ile çalışılmaktadır. Firma yetkilileri tarafından tüm çalışanlara düzenli aralıklar ile detaylı eğitimler verilmektedir. Bu sayede temizlik esnasında uygun dozda ve doğru kimyasalların kullanılması sağlanmaktadır. Her alan için uygun temizlik malzemesi ve farklı ekipmanlar ile temizlik işlemleri sağlanmaktadır.
• Havalandırma sistemleri, çamaşır ve bulaşık makineleri, soğuk hava depoları gibi tüm cihazların periyodik bakımları ve gerekli sterilizasyonları yapılmaktadır. Yapılan dezenfeksiyon işlemleri kayıt altına alınmaktadır.
• Tüm genel alanlarda ve WC’lerde, devamlı dokunulan yüzeyler, kapı kolları, trabzanlar, lavabolar, bataryalar ve klozetlerin temizliğine her zaman olduğu gibi büyük özen gösterilmekte, su ve deterjanla temizlik yapıldıktan sonra sulandırılmış çamaşır suyu ve klor tabletleri kullanılmaktadır. Bu işlerde çalışanlar, işlem sırasında maske ve tek kullanımlık eldivenler kullanmaktadır.
• Tüm genel mekanlarda, WC’lerde ve ihtiyaç duyulan her noktada el dezenfeksiyon aparatı ve üniteleri bulunmakta ve bunların takibi de titizlikle yapılmaktadır.
• Tüm genel mekanlarda, WC’lerde ve ihtiyaç duyulan her noktada hijyen paspasları bulunmakta ve bunların takibi de titizlikle yapılmaktadır.
• Temizlik ve dezenfeksiyon aralıkları sıklaştırılarak hazırlanan detaylı kontrol listeleri vasıtası ile denetlenmektedir.
• Tüm ortak kullanım alanları ve genel mekanlardaki oturma grupları güvenli fiziki mesafeler dikkate alınarak yeniden düzenlenmiştir.
• Bavullar ve diğer eşyalar, bu konuda gereken eğitimleri almış olan personel tarafından dezenfekte edilmek sureti ile otele alınacak ve misafirlerin odalarına güvenli şekilde gönderilecektir.
• Otele giriş sırasında misafirler ateş ölçümünden geçirilecek ve olumsuz bir durum olması halinde KVKK kanunları gereğince bu durum sadece kendileri ile paylaşılarak eylem planlarında yazıldığı şekilde, gerekenler yapılacaktır.
• Giriş sırasında misafirlere görevli personel tarafından uygulanan önlemler ve alınan tedbirler genel olarak anlatılacak ve kendilerine el dezenfektanı ve maske verilecektir.
• Otele giriş ve çıkışlarda yoğunluk olmamasını sağlayacak tüm tedbirler alınmış, güvenli mesafe aralıkları gösterilmiş ve beklemek gerektiğinde güvenli dinlenme alanları oluşturulmuştur.
• Kapı kartları, misafirler otele giriş yapmadan önce hazırlanarak dezenfekte edilmiş ve korumalı kılıflarında güvenli şekilde verilecektir. Gereken belgeleri doldurmak için misafirlere verilen kalemler tek kullanımlık şeklinde hazırlanmıştır. Tüm giriş kayıt işlemleri güvenli mesafe göz önüne alınmak sureti ile gerçekleştirilecektir.
• Dileyen misafirler giriş işlemlerini, tesise giriş yapmadan önce otelin mail adresi üzerinden online olarak daha güvenli şekilde yapabilecektir.
• Ödemeler için belli limitler dahilinde temassız POS makineleri kullanılacak ve bu makineler devamlı surette dezenfekte edilecektir.
• Giriş ve çıkış işlemleri sırasında temas gerektirebilecek tüm işlemler mutlaka güvenli fiziki mesafe kuralı çerçevesinde, usulüne uygun şekilde yapılacaktır.
• Oda temizliğinde çalışan kat görevlisi personel ve idarecileri maske ve tek kullanımlık eldivenler ile çalışmaktadır. Her odanın temizliği sonrasında diğer odanın temizliğine başlamadan eller yıkanarak yeni maske, eldiven ve temizlik bezleri değişikliği yapılmaktadır.
• Oda temizliklerinde etkili dezenfektan ve çamaşır suyu kullanılmaktadır. Eller ile devamlı dokunulan yüzeylere daha çok önem verilmekte kapı kolları, bataryalar, telefon ahizesi, televizyon kumandası, klima kumandası, aydınlatma anahtarları, su ısıtıcıları, minibarlar temizlikleri yapıldıktan sonra ayrıca dezenfekte edilmektedir.
• Oda içerisinde yer alan tekstil malzemeleri değişimi esnasında çırpma ve silkeleme işlemi yapılmayarak toz ve partikül oluşumuna izin verilmemekte, kirliler ayrı ayrı poşetlenerek toplanmaktadır.
• Kullanılan tüm ürünler 90 derecede, yeterli sürelerde yıkanmaktadır.
• Misafirlerin günlük kullanımı için hazırlanan buklet malzemeleri yerlerine koyulmadan önce dezenfekte edilmektedir.
• Minibar ürünleri dezenfekte işleminden geçirilerek odalara servis edilmektedir.
• Odalar temizlik işlemleri bittikten sonra minimum 1 saat süre ile havalandırılmakta ve rutin olarak ozonlama işlemine tabi tutulmaktadır.
• Restoran girişlerinde el dezenfeksiyon teçhizatları bulunacak ve girişlerde karşılama ve kapasite kullanımları ile ilgili gerekli yönlendirmeleri yapan bir personel görev alacaktır.
• Misafirlere konaklamaları boyunca restoran içerisinde aynı masada servis sunulmaktadır.
• Açık büfe üniteleri, hijyen sebebiyle kaldırılmıştır.
• Kahvaltı, serpme kahvaltı sunum şekli ile servis edilmektedir. Öğle ve akşam yemekleri ise set menü sunum şekli ile servis edilmektedir.
• Restoranda ve bar alanlarında boş toplayan ve kuver açan personel birbirinden ayrıdır.
• Tüm yiyecek ve içecek ünitelerinde masa, sandalye, tabure ve oturum aralıkları, tavsiye edilen güvenli mesafelere uygun olarak düzenlenmiştir. Restoran, bar ve genel mekan büyüklükleri ve kapasiteleri son derece ferah ve yeterli durumdadır.
• Masalarda önceden hiçbir ürün sunumu bulunmamaktadır. Tüm servis misafir masaya oturduğunda açılmaktadır.
• Masalarda tuz, baharat, kürdan vb. menaj takımları ile şeker gibi yardımcı ürün ve malzemeler tek kullanımlık paketlerde sunulmaktadır.
• Masalarda masa örtüsü ve bez peçete kullanılmamaktadır.
• Yiyecek ve içecek ünitelerindeki bulaşıklar el ile değil, mutlaka bulaşık makinesi ile yıkanacak ve ortama göre tek kullanımlık malzemeler ile sunumlar yapılmaktadır.
• Yiyecek ve içecek mekanlarının genel temizlikleri ile masa sandalye, tezgah, büfeler ve diğer tüm malzeme ve materyallerin temizlikleri, servis başlangıç ve bitişlerinde usulüne uygun şekilde yapılarak dezenfekte işlemleri gerçekleştirilmektedir.
• Mutfak ve mutfak ile ilişkili tüm alanlar ve kullanılan tüm ekipmanlar düzenli olarak dezenfekte işlemleri gerçekleştirilmektedir. Yapılan tüm işlemler kayıt altına alınmaktadır.
• Tüm gıdalar, çapraz bulaşmayı önleyecek şekilde kapalı şekilde ayrı alanlarda muhafaza edilmektedir.
• Soyunma odaları, duşlar, WC’ler gibi genel mekanlar ve tüm malzemeler güvenli şekilde temizlenerek dezenfekte edilmektedir.
• Havuz ve plajlardaki şezlongların araları, güvenli mesafe kuralına uygun şekilde konumlandırılmıştır.
• Havuz temizlikleri her zaman olduğu gibi herhangi bir hastalığa veya salgına yer vermeyecek kimyasal değerlere uygun şekilde yapılmaya devam edecektir.
• Tüm şezlonglar, cabanalar ve malzemeleri günlük olarak gereken temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinden geçirilmektedir.
• Tesisteki spor ve eğlence aktiviteleri güvenli mesafe kurallarına uygun olacak; düşük kapasitelerde ve soft şekilde devam edecektir.

Genel Özellikler